PDA

View Full Version : Eprom



3rdtime
05-07-2005, 01:45 PM
Ok so I finaly got an eprom and it's been socketed, but my car won't run off of it. The ECU is out of a 91 GST and is going in my 92 GSX. Is there anything that i need to do to make it work right?

Hal
05-07-2005, 02:13 PM
It should run fine, assuming the socket and eprom were done properly.

Hal

3rdtime
05-07-2005, 03:36 PM
If I use my volt meter should I get a reading on all of the sockets pins?

3rdtime
05-07-2005, 04:03 PM
So get this, I hook up my stock ECU and Turn the key so everything comes on and my AFC will come on, but when i hook in the EPROM and do the same thing the AFC dosent come on. Any ideas?

evildsmr
05-07-2005, 06:32 PM
sounds like a bad ground or a bad lead on that ECU. Take the eprom ECU out and take it apart and look at the socket job to see if all the leads on the board are all still connected and good. Also check all the pins on the ECU and harness side for anything at all. Just keep looking and looking maybe you'll find it maybe you wont. Hopefully you have some luck


Josh

3rdtime
05-08-2005, 12:07 AM
Dose anyone have the actual wire diagram for the 1G ecu?

evildsmr
05-08-2005, 02:57 PM
www.vfaq.com

3rdtime
05-08-2005, 11:05 PM
Sorry, I ment the layout of the who board.

3rdtime
05-08-2005, 11:13 PM
Oops! I ment the whole board.

Dan Ritchie
05-31-2005, 01:56 AM
I don't think I've ever seen a layout of the board, you might try contacting a rebuilder (just do a search on google for rebuild ecu's)